Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ragasztó spray

Nézzen körül és válasszon a kedvező árú ragasztó sprayk széles választékából! Ha elakad, kérheti szakértőink segítségét a ragasztó spray kiválasztásához.
Regisztráljon viszonteladói programunkba a még jobb árakért!

amikell.com - a ragasztó spray szakértő

Rendezés:
1.899 Ft (1.495 Ft + ÁFA)

Zettex Spraybond X10 egy gyorsan száradó, univerzális ragasztó, amely a legtöbb, az iparban és az építőiparban előforduló anyaghoz felhasználható.

Anyag: RBR gumi

Termék tulajdonságok:
• Gyorsan szárad
• Rendkívül erős
• Magas szilárdanyag-tartalom
• Univerzális felhasználás
• Használatra kész
• DCM mentes
Gyártó: Balker
1.859 Ft (1.464 Ft + ÁFA)
A Zettex Spraybond X30 egy magas minőségű, hőálló kontaktragasztó. Alkalmazható EPDM, gumi, TPO, HPL, fa és szintetikus anyagok ragasztására.
Gyártó: Balker
2.099 Ft (1.653 Ft + ÁFA)
A Zettex Spraybond X40 egy magas minőségű, hőálló kontaktragasztó. Alkalmazható EPDM, gumi, TPO, HPL, fa és szintetikus anyagok ragasztására. (Kivéve: PE és PP)
Gyártó: ZETTEX
2.389 Ft (1.881 Ft + ÁFA)
A Zettex Spraybond X45 egy nagyon jó minőségű, hőálló kontaktragasztó, amely mindenféle anyag ragasztására alkalmas, bármely felületen.
Gyártó: ZETTEX
2.389 Ft (1.881 Ft + ÁFA)
A Zettex Spraybond X50 egy nagyon jó minőségű kontakt ragasztó oldószerek vagy lágyítók nélkül használható. Felhasználható: EPS, XPS és PU.
 
Gyártó: ZETTEX
2.739 Ft (2.157 Ft + ÁFA)
A Citrusos Kontakt Tisztító citrom illatú tisztítószer biológiailag lebontható ragasztó tisztító, mely oldja a zsírt és egyben tisztít is.