Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
748.590 Ft (589.441 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leica DISTO S910

Ár:
748.590 Ft (589.441 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Heude
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. június 15.
A Leica Disto S910 a világ első olyan kézi lézeres távolságmérő, mely vízszintes és függőleges szögmérésre is képes!

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

A Leica Disto S910 a világ első olyan kézi lézeres távolságmérő, mely vízszintes és függőleges szögmérésre is képes! Mérjen távolságot két pont között az intelligens P2P megoldással! A beépített WLAN – vezeték nélküli kapcsolat – lehetővé teszi, hogy a távolságmérőt laptoppal Wifi-n keresztül egymáshoz kapcsolja. Továbbítsa a mérési adatokat közvetlen a BIM vagy CAD programba és készítsen 3D-s modelleket akár már a helyszínen!

A Disto S910 távmérő a térbeli méréseket képes DXF formátumban elmenteni! Ennek előnye, hogy a széles körben elterjedt fájlformátumot a legtöbb tervező program kezeli! 3D felmérés soha nem volt még ennyire egyszerű és költséghatékony! A távolságmérés az új X-Range Power technológiának köszönhetően 300 méter, a legszigorúbb ±1.0 mm pontosság mellett! A Leica Disto távolságmérőkből ismert Bluetooth adatkapcsolaton keresztül pedig a mérési adatok átvihetők akár az ingyenes Disto Sketch vázlatkészítő, vagy akár a nagyon profi Orthograph tervezés előkészítő programba. 3D mérések pontról pontra A beépített P2P technológiának és a Smart Base adapternek köszönhetően a Leica Disto S910 az első kézi lézeres távolságmérő, mely bármely térbeli pont közti távolságot képes megmérni! A beépített vízszintes és függőleges dőlésszögérzékelővel a Disto S910 páratlan mérési feladatokra képes!

WLAN - Wifi adatmegosztás

A térbeli felmérések akár közvetlen megosztható a beépített WLAN adapternek köszönhetően. A WLAN úgy működik akár egy Hotspot, a távmérővel való összekapcsolás nagyon egyszerű. A térbeli mérés azonnal átvihető egyes tervező programba (pl. AutoCad).

Adatmentés DXF formátumban

A felmérést nem csak közvetlen WLAN -on keresztül osztható meg, hanem akár el is menthető a távolságmérőbe DXF formátumban. Ez az a fájlformátum, melyet a legtöbb tervező program is támogat. Helyszíni felmérés után mentse le a DXF fájlt az számítógépére az USB csatlakozón keresztül.

Mérési hatótáv: 300 méter!

A Leica Disto S910 távolságmérőben az X-Range Powe Technológia biztosítja, hogy távolságok mérése a lehető legpontosabb legyen még 300 méteren is! Az új technológiának köszönhetően még gyorsabb és pontosabb mérést képes elvégezni még a gyengén tükröződő felületek esetén is. A mérési pontosság a legszigorúbb ISO 16331-1 is megfelel!

Bluetooth Smart

Kapcsolja össze a Disto S910 távolságmérőt okostelefonjával vagy táblagépével és használja az ingyenes Disto Sketch, vagy a kedvezményes áru de profi Orthograph programot. Készítsen digitális vázlatot a helyszínről, vagy készítsen egy fényképezze és méretezze a Leica távolságmérővel! Nincs elírás, nincs elmosódás, ráadásul e-mailben azonnal megosztható másokkal is!