Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adapter

Nézzen körül és válasszon a kedvező árú adapter széles választékából! Ha elakad, kérheti szakértőink segítségét a megfelelő adapter kiválasztásához.
Regisztráljon viszonteladói programunkba a még jobb árakért!

amikell.com - az adapter szakértő

Rendezés:
41.102 Ft (32.364 Ft + ÁFA)
A lejtés adapterrel a forgólézereket bármilyen ferde síkra be lehet állítani 0 és 100° között.
7.188 Ft (5.660 Ft + ÁFA)
A forgatható adapter egyik funkciója, hogy a vonal és pontlézereket az adapter segítségével manuálisan lehet forgatni. A másik, hogy a pont és vonallézerek szintező és műszerállványokra is felszerelhetők. A legtöbb állvány 5/8"-os menettel rendelkezik, viszont a vonal és pontlézerek legtöbbször csak 1/4"-os foglalattal.
9.293 Ft (7.318 Ft + ÁFA)
Az adapter egyik szára mágneses, melynek segítségével a vonallézert a fémprofilra is lehet rögzíteni. A másik szárán egy állványmenet átalakító található, melynek felső rész a hagyományos 1/4"-os, míg a felső 5/8"-os. Ennek köszönhetően a vonallézereket nagyobb műszerállványokra is fel lehet szerelni!
15.265 Ft (12.020 Ft + ÁFA)
A dönthető állványadaptert 5/8"-os állványra szerelve a vonal és a pontlézereket bármilyen ferde síkra be lehet állítani, egészen 90°-ig. Az állvány 360°-ban elforgatható. Az adapterre minden 5/8"-os vonal és pontlézer is felszerelhető.