Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adapter

Nézzen körül és válasszon a kedvező árú adapter széles választékából! Ha elakad, kérheti szakértőink segítségét a megfelelő adapter kiválasztásához.
Regisztráljon viszonteladói programunkba a még jobb árakért!

amikell.com - az adapter szakértő

Rendezés:
Gyártó: Heude
41.090 Ft (32.354 Ft + ÁFA)
A lejtés adapterrel a forgólézereket bármilyen ferde síkra be lehet állítani 0 és 100° között.
Gyártó: Heude
7.189 Ft (5.661 Ft + ÁFA)
A forgatható adapter egyik funkciója, hogy a vonal és pontlézereket az adapter segítségével manuálisan lehet forgatni. A másik, hogy a pont és vonallézerek szintező és műszerállványokra is felszerelhetők. A legtöbb állvány 5/8"-os menettel rendelkezik, viszont a vonal és pontlézerek legtöbbször csak 1/4"-os foglalattal.
Gyártó: Heude
15.290 Ft (12.039 Ft + ÁFA)
A dönthető állványadaptert 5/8"-os állványra szerelve a vonal és a pontlézereket bármilyen ferde síkra be lehet állítani, egészen 90°-ig. Az állvány 360°-ban elforgatható. Az adapterre minden 5/8"-os vonal és pontlézer is felszerelhető.
Gyártó: Heude
9.289 Ft (7.314 Ft + ÁFA)
Az adapter egyik szára mágneses, melynek segítségével a vonallézert a fémprofilra is lehet rögzíteni. A másik szárán egy állványmenet átalakító található, melynek felső rész a hagyományos 1/4"-os, míg a felső 5/8"-os. Ennek köszönhetően a vonallézereket nagyobb műszerállványokra is fel lehet szerelni!