Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Újdonságaink (Folyamatos feltöltés alatt )

Hűséges vásárlóink megkeresésének eleget téve /-nevünkhöz hűen-/

beszerzünk mindent ,AMIKELL"  wink

Rendezés:
3.929 Ft (3.094 Ft + ÁFA)
Könnyen alkalmazható, gumis tömítő bevonat, mely azonnal tömíti és lezárja a szivárgásokat.
Kitölti és lezárja a repedéseket és réseket, és rugalmas, vízzáró tömítő bevonatot képez, mely megakadályozza a nedvesség behatolását, a rozsdásodást és korróziót. Magas szárazanyag-tartalmú és viszkozitású formula, mely hőmérsékleti ingadozások, eltérő alapanyagú illesztések és UV-hatás ellenére is rugalmas tömítést képez. A hagyományos tömítő festékekkel összehasonlítva, majdnem háromszoros a szárazanyag-tartalma. Ennek köszönhetően, a termék egyrétegben szórva vastag bevonatot képez, mely gyorsan tömít és lezár, és megspórolja a többrétegű felhordás esetén szokásos száradási időt. Rugalmasságát megőrzi, ezért egész évben alkalmazható fém, vinil, műanyag, PVC, beton és az egyéb típusú felületeken található repedések és szivárgások tömítésére, lezárására. Sokoldalúan alkalmazható, így alkalmas pl. napfénytetők, szellőzők, lefolyók, légcsatornák és esőcsatornák található szivárgások lezárására, de alkalmas kisebb alapzati repedések tömítésére is. Száradását követően, a multifunkcionális Tömítő Szórófesték bármilyen fedőfestékkel átfesthető.
3.719 Ft (2.928 Ft + ÁFA)

RUBBERcomp® - univerzális, levegőn száradó speciális gumibevonat

Könnyedén szórható. Védi a bevont felületet nedvesség, savak, kopás és a korrózió káros hatásai, illetve csúszás ellen. Biztosítja a kényelmes, kontrollált fogást. A RUBBERcomp® hosszú ideig megőrzi rugalmasságát és nyúlékonyságát, szélsőséges időjárási körülmények között sem reped vagy töredezik. Teljesítményének bizonyított hőmérsékleti tartománya: -30° C és +90° C között. Könnyen eltávolítható. A megfelelő rétegvastagság elérése kb. négy réteg felhordásával biztosítható.

1.399 Ft (1.102 Ft + ÁFA)

Védelmi osztály: FFP2

Szabvány: DIN EN 149: 2001 + A1: 2009

1.499 Ft (1.180 Ft + ÁFA)
Az MFiX Extrém Tetőjavító szintelenegy széleskörű felhasználásra gyártott, egykomponensű, szálerősített kaucsuk bázisú, plaszto-elasztikus tömítőanyag, mely az oldószer elpárolgásával keményedik ki.

Tulajdonságok:
  • Esőben alkalmazható
  • Bitumenes felületekkel is kompatibilis
  • Kitűnő penész- és gombaállóság jellemzi
  • Jó tapadás nedves felületekre
  • Festhető
  • Kitűnő tapadás a legkülönfélébb építőanyagokhoz
  • Vízzel teljesen fedett felületeken is használható
237 Ft -tól (187 Ft + ÁFA)
110 Ft (87 Ft + ÁFA)